Airwing frakter deg fra A til B i koronatidene

Learjet Airwing privatfly

Airwing har privatfly tilgjengelig om du trenger å forflytte deg i disse koronatidene. Vi er midt inne i en krise, der mange har et behov for å komme seg fra A til B. Noen må hjem, andre er nødt til å fly via et sted for å komme seg hjem i karantene og lignende. Selv om man opplever kanselleringer i kollektivtilbudet, er det mulig å få hjelp. Airwing har nemlig flåter tilgjengelig for de som trenger det. Selv om flyplasser stenger og selskaper ikke kan tilby reiser, fins det altså alternativer.

Privatfly er trygt

Sikkerheten er alfa og omega for Airwing. Derfor er det nyvaskede og sterile fly tilgjengelig. Dette for å hindre smitte av koronaviruset. Du kan altså trygt gå om bord i et av Airwings privatfly. I tillegg er det mulig å unngå de store folkemengdene på flyplassene. Dette hjelper Airwing passasjerene med. Trygghet er noe du får med på kjøpet.

Alle kan fly med Airwing!

Det trenger ikke å være bare privatpersoner som benytter seg av Airwings tjenester. Her kan det også være snakk om en gruppe mennesker. Kanskje er det flere som trenger å komme seg hjem i disse krisetider. Airwing flyr folk slik at de slipper å eksponere seg for andre mennesker. Slik hindrer man også smitte.

Airwing piloter
Airwing’s sjef, Fabian Qvist med sine piloter fremst i cockpiten i deres Learjet 45

Airwing har tre privatfly tilgjengelig. To av typen Learjets og en av typen Kingair er ifølge nettsiden deres tilgjengelig for øyeblikket. Learjet har plass til åtte (+1) passasjerer. Flyene er fra 2000/2002 og har en topphastighet på 861 km/t. Nylig fikk flyene en splitter nytt interiør. De har en rekkevidde på hele 3619 kilometer. Og det er mulig med både internett og catering på flyet ved forespørsel. Det er også toalett på flyene. Kingair har plass til hele tolv personer og er fra 1989. Rekkevidden er på 2540 kilometer og det er toalett om bord.

Selv om Norge er i lock down for øyeblikket, betyr ikke det at man er fast et sted. Med Airwings tilbud er det nemlig mulig å komme seg fra A til B i de svært behagelige privatflyene, som garanterer det en trygg og kvalitetsmessig god reise. Dette viser seg i alle bransjer, og da er det greit at Airwing kan ta deg reisende fra ditt kontor i Oslo til et annet kontor i Bergen – Helt trygt!

Vi i NIFAB opfordrer alle til å forholde seg trygg og følge reglene i disse tider! Les også: