Derfor har aromadiffusere blitt populære i norske hjem

Air aroma diffuser
Foto: Chris F, Pexels.com

En aromadiffuser er en duftspreder for eteriske oljer. Diffuseren gjør vann om til olje og ved å benytte denne vil du komme i riktig sinnsstemning.

Slik fungerer en aromadiffuser

Aromadiffuseren trenger ingen oppvarming og er helt stille i bruk. Diffuserne har en rekkevidde for rom opp til 25 m2 og de finnes i ulike vakre og dekorative former.

En diffuser skaper en fredelig og velduftende lukt, og du kan tilpasse den med din egen favorittduft ved å tilsette 1-3 dråper duftolje i vannbasen. Diffuseren kombinerer aromaterapi med moderne vitenskapelig innovasjon, og alt du trenger å gjøre for å skape din drømme-atmosfære, er å koble til stikkontakten.

Diffuseren varer i åtte timer, og slår seg av selv når alt vannet er fordampet, dermed slipper du å bekymre deg for å glemme å trekke ut kontakten. Den innehar lysfunksjoner og kan veksle mellom fargene, bare vise en farge eller brukes uten farge.

Ultralyd aromadiffuser

Denne diffuseren er oppkalt etter ultralydsvibrasjonene som benyttes til å bryte ned duftoljen til mikromolekyler ved bruk av nettopp vibrasjoner. Som resultat dannes det en tåke som absorberer en fantastisk duft.

Oljen som tilsettes har som egenskap at den legger seg på vannoverflaten, men med Ultrasonic aromadiffuser-teknologi blir duftoljen blandet i vannet og spres med en kjølig tåke. En slik diffusjonsmetode krever ingen varme til å opprettholde den positive oljeintegriteten og duftoljeegenskapene.

aromadiffuseren fører med seg helsemessige fordeler og bidrar til økt trivsel. Den passer godt i alle rom i huset slik at du kan lage spesifikke dufter hvor hvert rom du bruker diffuseren i.

Forvandle omgivelsene og fyll hjemmet ditt med 100 prosent naturlige, terapeutiske aromaer. Bytt enkelt mellom forskjellige dufter og farger for å tilpasse den til det emosjonelle øyeblikket du er i enten det er morgen, ettermiddag eller kveld.

Inspirert av forstøvingsteknologi kjent fra spa, sprer den en mikro fin tåke med 100 prosent naturlige rene essensielle oljeblandinger.

Verdt å vite:

En aromadiffuser kan brukes på bad, kontor, soverom, og i forbindelse med yoga eller meditasjon. Den sprer duft fra damp og eteriske oljer og skaper velvære.

Tips:

Bytt ut duftlys og myggspiral med en aromadiffuser om sommeren. Innsekter avskyr duft som eukalyptus, lavendel, sitronella, sitrongress, peppermynte og sedertre.