Fordeler ved å gjennomføre en brystreduksjon

Brystreduksjon

Det er flere fordeler ved å gjennomføre en brystreduksjon. Kanskje sliter du med store og tunge bryster? Har du nakke- og skuldersmerter? Er det store forskjeller på brystene? Dette er noe av det folk har som grunner til å utføre en brystreduksjon. Vi har samlet sammen flere av fordelene ved å gjøre et slikt inngrep. Kanskje kjenner du deg igjen i noen av dem, kanskje ikke.

En god del sliter med store og tunge bryst. Dette kan medføre alvorlige smerter i skuldre og nakke. Ringvirkningene av dette kan virkelig være negative. Blant annet kan det skape funksjonelle problemer. Et eksempel er løping. Noen synes også det ser rart ut at brystene ikke harmonerer helt med resten av kroppen. Brystreduksjon er en metode der man fjerner hud og brystvev for å gjøre de lettere. I tillegg kan de løftes høyere opp.

På forhånd kan det være smart å kartlegge hvorfor man har nakke- og skuldersmerter. Det har seg nemlig slik at det finnes mange ulike grunner til at man sliter med dette. Derfor behøver det ikke å være på grunn av store og tunge bryster, men av helt andre årsaker. Det er lurt med en grundig utredning i forkant av et mulig inngrep.

Absolutt ingen har to identiske bryster. Ofte er forskjellene små, men noen ganger kan man oppleve at de er markante. Dette kan være en grunn til at man velger å gjøre et inngrep. Det gjelder både størrelsen, plassering av brystvorten og plassering av selve folden under brystet. Det er med andre ord mye som kan være ulikt. En brystreduksjon kan gjøre de ønskelige korrigeringene til pasienten.

Det er mange grunner til at brystene kan være svært ulike. Blant annet utviklingen i puberteten eller følger av operasjoner. Dessverre får noen brystkreft, og da kan det oppstå forskjeller i etterkant. Flere ønsker å gjennomføre en brystreduksjon i etterkant av disse operasjonen.

Dette er noen av fordelene man kan oppnå ved å gjennomføre en brystreduksjon. Som du ser er det mange grunner til at folk velger å gjøre et inngrep. Et lurt tips er å virkelig kartlegge godt på forhånd, slik at du vet at dette er et nødvendig og smart inngrep. Det er aldri lurt å gjøre et inngrep bare for å gjøre det.