Online optiker fra Trondheim lar deg prøve briller digitalt

Extra Optical
Foto: Skjermdump

Er du på jakt etter nye briller og vil sjekke hvordan du ser ut med de ulike modellene? Da fins det faktisk en mulighet for å benytte seg av et helt unikt digitalt prøverom. Extra Optical tilbyr nemlig dette, slik at du enkelt kan finne ut om du er fornøyd med de ulike brillemodellene eller ikke.

Det hele foregår ved at du enten benytter deg av et livekamera eller at du laster opp et bilde av deg selv. På den måten blir det mulig å se hvordan brillemodellen ser ut når du har den på deg. Det er svært effektivt og en smart måte å sjekke det ut på. Faktisk slipper du å fysisk besøke en brillebutikk med denne metoden.

Satser internasjonalt

Extra Optical selger i dag briller til kunder i Norge, Sverige, Danmark og Spania. De er Norges ledende optiker på nett, noe som utvilsomt gjør de til en seriøs og konkurransedyktig aktør på markedet. Med det digitale prøverommet får du også et fortrinn i jakten på de riktige brillene. Du finner denne innovative løsningen på deres nettside (Gå til en produktkategori, så dukker prøverommet opp nederst i venstre hjørne).

Fokus på innovasjon fra dag 1

Det er ikke tilfeldig at nettopp Extra Optical benytter seg av et slikt digitalt prøverom. Gründerne fra Trøndelag som står bak denne siden har nemlig helt siden oppstarten utfordret den tradisjonelle brillebransjen. De har sørget for at de til en hver tid tenker innovativt og smart, slik at kundene får den opplevelsen de er ute etter. Å velge briller er for mange en stor oppgave, og mange ønsker å prøve ut utallige modeller før de tar en endelig avgjørelse. Å få gjort dette på nett kan dermed øke sannsynligheten for at en kunde blir fornøyd med resultatet, ettersom det er veldig effektivt å benytte seg av denne muligheten.

Hos Extra Optical finner du både briller, linser, solbriller og sportsbriller med styrke. Leveringstiden er svært rask og man får naturligvis full returrett. Det er også enkelt å bestille, og de har svært konkurransedyktige priser på brillene sine. I tillegg har de altså dette digitale prøverommet som gjør kundeopplevelsen svært god og gir det en flott mulighet til å teste ut mange ulike modeller.