Oslo-investor Raymond Skjærstad går inn i grønt selskap

Ryde Technology
Foto: Ryde Technology

Nylig ble det kjent at den Oslo-baserte investoren Raymond Skjærstad har investert i det grønne teknologiselskapet Ryde Technologies AS. Det var det ORG NLH som meldte først. Som kjent er grønne investeringer i vinden, og nå velger Skjærstad å gjøre en betydelig investering i et slikt selskap. Denne trenden ønsker han å være en del av.

I en pressemelding til ORG NLH uttaler han dette er en fantastisk investeringsmulighet.

Raymond Skjærstad
Foto: LinkedIn

– Verden må bruke mindre energi, så vi så dette som en fantastisk mulighet til å investere i noe som både er blant det mest miljøvennlige man finner samtidig som etterspørselen blant brukerne er veldig høy, sier Raymond Skjærstad til ORG NLH.

Han går også inn i styret i selskapet, skriver ORG NLH.

Populære i de store byene

Har du sett de grønne og sorte sparkesyklene i Oslo eller Trondheim? Vel, det er det Ryde Technologies som står bak. Det Oslo-baserte selskapet driver nemlig med utleie av disse sparkesyklene i byer. Dette er en enkel og svært effektiv måte man kan frakte seg fra A til B på. I tillegg er det naturligvis veldig miljøvennlig- noe som er hovedårsaken til at Skjærstad velger å engasjere seg i selskapet.

Måten man leier på er svært enkel for brukerne. Det første du gjør er å laste ned appen deres. Etterpå finner du den nærmeste sparkesykkelen i byen. Etter det er det bare å scanne en QR-kode å kjøre i vei.

Sikkerhet kommer først

Sikkerhet er naturligvis ivaretatt. Derfor anbefaler selskapet at alle sammen velger å bruke hjelm ved bruk. Trafikkreglene skal også alltid følges, noe som gjør at det kjøres på en ansvarlig måte. De oppfordrer også til å parkere syklene på et skikkelig vis, slik at de ikke er i veien for andre.

Selskapet ble stiftet så sent som i 2019. På det drøye året har mye skjedd, og det grønne innovative selskapet er virkelig i vinden. Nå velger altså Skjærstad å engasjere seg i det hele, og blir derfor en del av den grønne vinden i norsk næringsliv.

Norsk Casino

Beste Spilleautomater